DMI med opsigtsvækkende melding: Hold dig opdateret

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom vejret ser ud til at blive godt i dag, så ligger mørke skyer på lur.

Mest læste i dag

Så nåede vi endelig dagen, hvor lunere luft har fundet vej frem til Danmark.

Det betyder at vi står op til en dag, hvor vi kan se frem til temperaturer op mellem 13 og 18 grader, lokalt måske endnu lidt varmere.

Men som altid på denne årstid, så vil man langs kyster med pålandsvind opleve temperaturer, der ikke helt kan følge med pga. det kolde havvand, så her må man altså nøjes med 10-13 grader.

I den østlige del af landet er det gode muligheder for at få solen at se, mens det jo længere mod vest man kommer bliver svære og svære og her vil man også stå op til lidt regn eller byger rundt omkring.

 Sådan skriver DMI.

Sidst på eftermiddagen og i aften trækker der et område med byger op over os fra sydvest.

Byger kan blive ganske kraftige og være med både torden og kraftige vindstød. Så husk, at holde øje med radaren på dmi.dk i løbet af dagen, hvor du kan følge bygerne når de når dansk område.

Næste uge

Den nye uge starter ud med lidt køligere temperaturer, men i løbet af ugen får termometeret et nøk opad og vil flere steder snige sig op over 20 grader. Og det er vel at mærke krydret med en masse sol og tørt vejr.

Om nætterne vil temperaturen typisk holde sig mellem 5 og 10 grader.

Så ja, foråret er vist kommet for at blive. Alt tyder på, at den rekordvåde april nu afløses af en tør og lun start på maj.

Anbefalet til dig