Elvira Pitzner deler glædelig nyhed: Jeg er gravid

24/04/2024

Liva Høyberg

Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Pitzner-familien tilføjer endnu en diamant til porteføljen

Mest læste i dag

Pitznerfamilien tilføjer endnu en diamant til porteføljen

Elvira Pitzner og Mortada Haddad, kendt fra realityserien 'Diamantfamilien', har nu bekræftet, at de forventer deres første barn sammen.

Nyheden kommer kort efter parrets nylige forlovelse og offentlige bekendtgørelse af deres romantiske forhold.

I en udtalelse til Ekstra Bladet deler Mortada Haddad parrets glæde:

“Elvira og jeg er overlykkelige over, at vi venter et barn. Efter en tid med mange prøvelser ser vi dette som en vidunderlig ny begyndelse. Vi glæder os utroligt meget til at møde vores lille ny og påtage os de glæder og ansvar, forældreskabet bringer."

Denne bebudelse kommer som en kulmination på en rejse fuld af både offentlige og private udfordringer for parret, hvis kærlighed har været et centralt tema i den aktuelle sæson af 'Diamantfamilien'.

Graviditeten var en bevidst beslutning, fremhæver Mortada.

"Ja, det var helt bestemt planlagt. Vi var fast besluttede på, at hvis vi kom igennem vores prøvelser sammen, så ville vi tage vores forhold til det næste skridt og starte vores egen familie," forklarer han.

Mortada tilføjer, at parrets valg om at blive forældre ikke kun er baseret på tidens gang, men på styrken og kvaliteten af det forhold, de har opbygget sammen. Han understreger, at selvom nogle kan mene, at tingene er skredet hurtigt frem, føler de begge, at de er klar til dette næste store skridt i deres liv.

Detaljer om terminen eller barnets køn er endnu ikke offentliggjort.

Anbefalet til dig