Politiet med efterlysning: Han skal findes

Af: Liva Høyberg

|

10/05/2024

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Hvis du har set den formodede gerningsmand eller har yderligere oplysninger, opfordres du til at kontakte Politiets Servicecenter på 1-1-4.

Mest læste i dag

En 30-årig kvinde fra Kolding er blevet sigtet for involvering i fem tilfælde af bedrageri i Sønderjylland, takket være et tip fra en årvågen lokalborger.

Dette tip muliggjorde det for Syd- og Sønderjyllands Politi at identificere og anholde kvinden.

De pågældende bedragerier fandt sted torsdag den 2. maj, hvor politiet modtog fem anmeldelser fra henholdsvis Nordborg, Guderup, Sønderborg og Hørup.

Nu skal den anden mistænkte findes.

Det får politiet til at offentliggøre billeder og oplysninger.

En pressemeddelelse med en beskrivelse af en mistænkt blev offentliggjort, og en borger genkendte denne fra en hændelse samme dag.

Han observerede en mand, som virkede mistænkelig, da han trak sin hættetrøje over hovedet og tog solbriller på foran en hæveautomat - hvilket var en påfaldende adfærd i det varme vejr.

Borgeren fulgte nøje med hele situationen og noterede endda nummerpladen på den bil, som senere afhentede den mistænkte.

Takket være borgerens tip og videregivelse af detaljer, kunne politiet anholde den 30-årige kvinde, som nu også er sigtet for narkotikahandel.

Ransagning førte til fund

Ved en ransagning af hendes bopæl fandt politiet en større mængde narkotika, salgsposer og kontanter.

Politikommissær Martin Hess Pedersen fra Syd- og Sønderjyllands Politi udtrykker stor taknemmelighed for det afgørende tip fra borgeren, hvis observationer og henvendelse spillede en central rolle i anholdelsen af kvinden og kan vise sig at være afgørende for den videre efterforskning.

Mangler stadig at finde én

Syd- og Sønderjyllands Politi søger fortsat efter en formodet medgerningsmand og har offentliggjort billeder af ham.

Han blev sidst set på følgende tidspunkter og steder den 2. maj:

  • Kl. 13.30 i Elstrup, Nordborg.

  • Kl. 14.10 i Guderup.

  • Kl. 16.00 ved Byens Brødhus i Sønderborg.

  • Kl. 16.30 i Nordborg igen.

  • Kl. 18.10 i Hørup.

Den mistænkte beskrives som en lys i huden mand på 30-35 år, almindelig af bygning, ca. 180-185 cm høj, med lyst, kort hår, uden skæg, iført mørkeblå bukser og en hvid eller lyseblå skjorte.

Hvis du har set den formodede gerningsmand eller har yderligere oplysninger, opfordres du til at kontakte Politiets Servicecenter på 1-1-4.

Se billeder af den mistænke her:

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Anbefalet til dig