Vildt fund i Lidl - igangsatte stor politiaktion

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Et fund i Lidl gjorde, at der blev sat gang i en stor politiaktion. Det var nemlig ikke, hvad der var blevet bestilt, som blev fundet i kasserne.

Mest læste i dag

En række ansatte i Lidl må have fået sig lidt af et chok, da de åbnede nogle af de kasser med varer, som de havde modtaget.

Inde i disse kasser havde de forventet at finde en masse bananer, men det var slet ikke, hvad de fandt. Derimod blev de mødt af et mere eksotisk og bestemt ikke lovligt fund i disse kasser.

Ifølge Ekstra Bladet endte de nemlig med at finde intet mindre end 100 kilo kokain, der lå gemt i disse kasser.

Det chokerende fund fandt ikke blot sted i en enkelt af Lidls butikker. Derimod var der flere butikker i Tyskland, der havde modtaget kasser med bananer, som også bød på et stort indhold af kokain.

Det tyske medie BZ skriver, at fundet gjorde, at der blev sat gang i en stor politiaktion. Det handlede naturligvis om, at der var noget, der kunne indikere, at der også var kokain gemt i kasser i andre butikker.

Det fik politiet til at rykke ud med maskerede og bevæbnede betjente i en række af Lidls butikker i Tyskland.

Det vides ikke, hvor mange butikker i Lidl-kæden, der har modtaget kasser med kokain. Tysk politi har indtil videre fundet stoffer i fire forskellige supermarkeder i byen Brandenburg.

Det er dog ikke alt, for der blev også gjort fund af kokain i kasser, der var havnet hos hele syv forskellige supermarkeder i den tyske hovedstad, Berlin. Der blev fundet mellem 20 og 100 kilo kokain, hvorfor der er tale om et meget stort fund.

"Vi har oplevet en absolut overflod af kokain i årevis. Prisen på gaden er stabil, renheden fortsætter med at stige," siger udtaler chefen for politiforbundet, Stephan Weh til mediet, og fortsætter:

"Det er ikke overraskende, at en levering nu og da forsvinder og ender i supermarkedet, især da frugtkasser alligevel ofte bruges."

Anbefalet til dig